Обичай ме, обичай и се радвай.
Нищо, че има и друга любов.
нашето време ще ти напомня
всички радости и щастливи мигове.
Твоята любов е с аромат на люляка.
а моята люлякова нощ ми казва:
Обичай, Обичам те, сърцето ми тупти,
за твоята ласка, за мъжката ръка
пребродила тялото и душата ми.
Не бъди като манекен на любовта,
бъди искрен и да вървим по своя път.
Бъди моята радост, бъди мъжът обичан,
не гледай старата връзка – повяхнала,
Нека не делиме любовта на три
моето сърце кървави трепети изпраща
кърви душата ми и сърцето ми нежно.
Обичай, Обичам те! Изгарям от трепети!
Не искам душата ми да бъде тъжна есен.
© Йонка Янкова All rights reserved.