Jun 18, 2021, 9:46 PM

Обичай ме 

  Poetry » Love
392 1 0

"Обичай ме!" - с бури разпилени
и с безизразност в очите!
"Обичай ме!" -  дори, когато
сама себе си, не мога да обичам!

 

"Обичай ме!" - когато в душата ми
буен огън разразил се е
и в стихията му, всичко разрушил е! 
"Обичай ме!" - така, че да забравя

 

неволите на дните сиви!
"Обичай ме!" - дори, когато
не съм изобщо за обичане!
Обичай ме! И аз ще те обичам! 

 

© Еленка Гишина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??