Jul 13, 2013, 12:30 AM

Обичай ме... 

  Poetry » Love
772 0 0

Обичай ме!

със цялото безкрайно синьо

... на очите си...

До лудост,

до безумие -

обичай ме!

До крайния предел

на своето влюбване!

До самобичуване

до самоотричане...

Обичай ме!

© Адриан Иванов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??