Sep 29, 2009, 6:00 PM

Обичай ме 

  Poetry » Love
810 0 6

Пленявай ме със чара си момчешки,
завихряй ме във бърз водовъртеж -
влудяващо и пърхащо лудешки
прегръщай ме, целувай - без да спреш.

Пленявай ме с очите си без думи,
покривай ме с воали от небе
и пламъка вълшебен помежду ни,
подклаждай диво в моето сърце.

Обичай ме, защото с теб е чудо,
светът е цветен и така богат,
една любов - какво ти трябва друго,
за да се чувстваш вечно млад.

© Евдокия Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??