Jan 4, 2012, 6:41 PM

Обичай ме 

  Poetry » Love
853 0 15

          Обичай ме -

                                бленувано,

                                                    красиво!                                             

          Докосни ме -

                                 трепетно, 

                                                  щастливо!

          Целуни ме -

                               страстно,

                                                незабравимо!                 

          Жадувай ме -

                                  безкрайно,  

                                                      неутолимо!

          Сънувай ме -

                                 омайно,

                                                изпепелимо! 

          Мечтай ме -

                                болезнено,

                                                    неутешимо!

          Изстрадай ме -

                                     отчайващо,

                                                          ранимо!

          Обичай ме -

                               истински,

                                                 неповторимо!    

          Обичай ме!

                               В нищо

                                             не се вричай!

                                                                     Просто

                                                                                  ме

                                                                                       обичай!

 

© Таня Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??