Nov 4, 2010, 1:56 PM

Обичай ме 

  Poetry » Love
754 0 4

 Обичай ме! Не ме разлюбвай!

Душата ми безсмъртна не погубвай!

За миг дори да спреш да ме обичаш,

сърцето ми на болката обричаш.

 

 

Заклевам те! Не ме разлюбвай!

Сърцето ми с раздяла не погубвай!

Аз цялата със тебе съм се сляла,

разлюбиш ли ме, няма да съм цяла.

 

© Генка Богданова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??