Jan 31, 2005, 12:51 AM

Обичай ме(н) и мен 

  Poetry
735 0 1

Обичай ме(н) и мен -
оазиса
пустинен,
наситен като
залеза
светлинен
от песъчинки
уморени.

Зарей се диво в мен.
Аз - вятърът
съм
опесъчен,
неистово
разгонен
от миражи
истински,
пленен,
бездомен

и погълни и мен
от мен
пустинника
ви(т)ражен,
мен
- пътника
от мен -
вечерник
и зорник,
и миг
звезден.

Обичай ме(н) и мен!




 

© Ангел All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • "...неистово разгонен от миражи..." красиво вятърко бездомен - бъди обичан!
Random works
: ??:??