Oct 14, 2008, 8:03 PM

Обичам 

  Poetry » Love
838 0 2
Обичм да виждам очите ти,
обичам да си щастлив,
обичам да си сам,
когато сме заедно.

Обичам да ме прегръщаш,
обичам да ме целуваш,
да усещам устните ти,
да ме докосваш със
силните си ръце.

Обичам те,
искам времето да спира,
когато сме заедно.

© Кристина Дафинова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??