Oct 26, 2008, 2:30 PM

Обичам 

  Poetry » Love
638 0 7
Обичам всеки миг
живот.
Обичам от сърце
това, което даде Бог
и туй, което ми отне!
Обичам усета
за дъжд
в ранена от любов
дъбрава...
Обичам
слънчевото
изведнъж,
в което
сътвореното
от случая
остава...

А ти? Страх ли те е да обичаш?

© Лина - Светлана Караколева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??