Mar 1, 2008, 7:20 PM

Обичам да чувствам... 

  Poetry » Humour
719 0 3

...

Студено е понякога, когато си навън

студено е в краката ми, изтръпнали насън,

в главата ми отеква само коледният звън,

а мисълта по теб пронизва като трън.

 

Не чувствам студ, когато се потя,

не чувствам студ, когато полетя.

Аз чувствам се добре сред твоите нозе,

преди това, обаче, да налея със мезе.

 

Приятно ми е даже, когато съм у вас,

приятно ми също и ти си у нас,

обичам да нахлувам отзаде ти със тряс,

радост ме обзема, стенейки ми с глас.

 

Обичам да чувствам снагата ти до мен,

дъха ти да усещам, добре е заледен,

обичам да се чувствам до тебе залепен,

обичам и децата, но съм малко притеснен.

LIKADEVONEN / 02.02.06y.  22:24h. /

© Илия Деведжиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??