Когато вечер ме прегръщаш
с огромна нежност и разбиране,
с ръце, когато ме обгръщаш
и тихо шепнеш ти: „Избирам те“…
Когато стихна мълчалива
и защитена във ръцете ти,
а топлината ме залива
и е уютно на сърцето ми…
Когато с чувственост и нежност
усещам как пулсират вените,
смълчана сгушвам се копнежно
във твоя център на Вселената…
Тогава знам, че те обичам
и винаги ще си в сърцето ми,
и не е нужно да отричам –
обичам да съм във ръцете ти.
Веси_Еси (Еси)
© Еси All rights reserved.