Обичам есента
Обичам есента -
моята есен -
багри, аромати, дъжд.
Дъхаво. И хубаво.
Звуци и тишина;
Есента - богата,
топла като сълза
и щедра с вятър в комина
и огън за уют.
Мъничко тъга и късче обич.
Вълшебно... Есенно...
Ванко Николов (Starkmaster)
© Ванко Николов All rights reserved.