May 16, 2012, 11:23 AM

Обичам го 

  Poetry » Love
818 0 0

 

Обичам го

 

Той ме обича повече от всичко,
държи ме за ръка и в очите ми наднича,
липсва ми всеки един ден.
"Обичам те" - крещя на ум,
 крещя на сън, всяка нощ и всеки ден,
искам да прогоня тази липса,
искам да съм с него аз,
да усещам допира, дъха му топъл,
две капчици любов, от него подарени,
с утрото при мен да дойдат,
знам, че винаги е там -
в сърцето ми дълбоко скрит,
не мога да спра да го обичам, обичам, обичам...

 

18.03.12г.

© Елица All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??