Jan 12, 2014, 6:12 PM

Обичам с теб да бъда 

  Poetry » Other
431 0 0

Сините поля

махат ни с ръка.

В тях се крият жаби,

обичащи снега.


Държиш ме за ръка,

гледаш ме с очи,

обичам с теб да бъда

сред лилавите гори.


Мисля си какво

същество с ухо

дебне ни сега,

скрито във ръжта.


Слънцето засмяно

гледа ни в захлас,

сякаш е замаяно

от любовта между нас.

© Мария Бум- бум All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??