Nov 30, 2007, 5:00 PM

Обичам те 

  Poetry » Love
768 0 13

Толкова далеч от теб

ти пращам поздрави безброй,

защото много те обичам,

повярвай ми, любими мой.

 

 

Не ще забравя твойте устни

и твойто хубаво лице.

Кога ще видя теб отново? -

проплаква моето сърце.

© Анна Дюлгерова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??