Feb 26, 2009, 8:51 PM

Обичам те 

  Poetry » Love
730 0 1
Моля те, не си отивай, остани.
Без теб не мога, разбери.
Истински обичай ме и ти,
че без любов животът не върви.
Ако тръгнеш си ти сега,
от мен няма да остане ни следа.
И само миналото, запомни,
в сърцето мъжко ще гори.
И ще нашепва с нежен глас:
"Само теб обичах аз!"

© Мария Димитрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??