Nov 1, 2011, 6:33 PM

Обичам те 

  Poetry » Love
611 0 0

Обичам те

 

Обичам те! Няма да се уморя да го повтарям.
Видях те и разбрах, че те обожавам.
Ти трябва да бъдеш обичана,
трябва да живееш в любов - силна и истинска!
Знам, че не ме искаш за час.
Как е за цял живот?
Това е, което искам.
Намерих любов!

© Мирена All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??