Jun 1, 2010, 8:25 PM

Обичам те 

  Poetry » Love
573 0 0

"Обичам те!" как искам да ти кажа 
и със същата сила да ти докажа,
че аз не съм обикновен човек,
а лудо влюбено във теб момче.

Момче, което мисли нощем
къде ли ще те срещне денем,
за да види колко си красива,
за да разбере, че любовта е жива.

Любов, която се изпитва само
между лудо влюбени сърца,
които са щастливи само
като щастието на малките деца.

Как искам да съм дете,
а ти да бъдеш полско цвете,
да бъдеш ухаещо прекрасна
и разцъфтяла така властно.

И така, когато си прекрасна, 
нека споделим тази любов омайваща,
да не бъдем само разделени,
а с любовта си овековечени.

 

 

© Станимир Николов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??