Слънчице прекрасно,
обичам те ужасно,
с тебе моят свят
става светъл,
става с цвят.
Обичам аз да те докосвам,
да усещам твоите ръце.
Чувам думите "Обичам те"
и се изпълва моето сърце.
Ставам най-щастлива на света
и усещам любовта.
На Р.Г.
© Таня Иванова All rights reserved.