Jun 15, 2017, 1:13 PM

Обичам те 

  Poetry » Love
1087 8 31

Вчера казах ти, че те обичам

днес ще го повторя пак

отново утре ще се вричам,

като полудял от страст хлапак.

 

Искам наш’та обич да е вечна

окъпана в любов и светлина.

Тиха, дива, безконечна

пълна с твойта топлина.

 

Безумно аз ще те обичам.

Ти си мойта малка Фея.

Със ласки тихо ще те кича

във стихове ще те възпея.

 

София

12.06.2017 г.

© Владимир Владимирович All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??