Feb 12, 2020, 6:25 PM

Обичам те! 

  Poetry » Love
1190 0 0

Февруари – месец на виното и любовта.

Честит 14-и февруари на всички пияни от любов!

Да е честит и на всички влюбени пияндурници! (за тях ще има нещо отделно, утре)

 

Обичам те!

 

Обичам те! Две прости думи само, но колко много значат те –

Че без любов светът е пуст и празен, че без любов животът е ментѐ!

Обичам те! Не ща в замяна нищо – мен стига ми че нещо аз съм дал –

Когато даваш, значи че обичаш, и дал ли си    не всуе си живял!

 

Обичам те! С копнеж се възвисявам, душата ми се пълни със мечти,

И тръгвам аз, поел света на рамо, към теб през барикади и борби! 

Обичам те! Ти знаеш че съм искрен, и ти за мен една си на света,

За теб готов на всичко съм и вричам се – да бъде тъй до сетния ми дъх!

 

Обичам те! Бъди благословена, че с мен делиш и радост и печал!

Бъди все тъй добра, непроменена във времето, що Господ ти е дал!

Обичам те! И нека тези думи да ти напомнят че в света нелеп,

забързан, шеметен, голям и шумен – един човек е винаги до теб!

 

© Димитър Ганев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??