О чаквам те отново в нощта,
Б огиня, идваща при мен в съня.
И скряща от любов и красота,
Ч астица съкровена светлина.
А ура, бликаща със пълнота,
М олитва в мойта тишина!
Т иара във живота и смъртта,
Е динствена за мен в света!
© Петя Атанасова All rights reserved.
The work is a contestant:
Шифърът на Леонардо: Да закодираме скрито послание в поезията си »