31.05.2024 г., 20:09 ч.

Обичам те 

  Поезия » Акростихове
143 1 2

О чаквам те отново в нощта,

Б огиня, идваща при мен в съня.

И скряща от любов и красота,

Ч астица съкровена светлина.

А ура, бликаща със пълнота,

М олитва в мойта тишина!

 

Т иара във живота и смъртта,

Е динствена за мен в света!

© Петя Атанасова Всички права запазени

Произведението е участник в конкурса:

Шифърът на Леонардо: Да закодираме скрито послание в поезията си »

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??