Feb 13, 2016, 8:01 PM  

Обичам те, защото 

  Poetry » Love
694 0 0


 

Обичам те, защото…
ти си причината да се чувствам жива,
но имам хиляди причини да те обичам.
Обичам те, защото…

ти си единствената багра в този черно-бял свят.
Сякаш излязъл си от палитрата на художник,
но не си обикновен цвят…
а цвят, който засенчва всички цветове на дъгата.

Обичам те, защото…

Ти си като нежен бриз,

стоплящ ме отвътре…

Бриз, шептящ в косите ми.
Обичам те, защото…
откривам хиляди звезди, танцуващи в очите ти,
танцуващи в галактики, пълни с любов.
Обичам те, защото…
Усмивката ти е пролетно вълшебство,
жива вода - чиста и несравнима с нищо друго,
усмивката ти е цвете…
на карамфил ухаеща.

Обичам те, защото…
и след толкова причини
не можах да опиша колко те обичам.


(Посветено на Г.Н.)
 

 

© Есра Ридван All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??