Oct 21, 2017, 11:07 PM

Обича ме, не ме обича, ... 

  Poetry » Love, Phylosophy
284 0 0

Игра на Слънцето е всяка красота

родена за наслада на очите.

А за Сърцето е измислена игра

жестоко късаща листенцата със питане.

 

И нищо, че небесен Бог

върху листенцата изящни със роса

таз сутрин плакал е несретен...

 

Наздраве! Нека пием за това

Броилката да почва със Обича ме

а броя на листенцата - нечетен.

© Ангел Милев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??