Sep 28, 2008, 9:47 PM

Обичаш ме... 

  Poetry » Love
1718 0 54

 

 

                  Очите ти...
                  нежно ме гледат,
                  целуват...
                  ах...
                  как само целуват...
                  страстно
                  със сълзи
                  отмиват
                  и с благост
                  тъгата...
                  посяла
                  в душата ми болка...
 

                  ръцете ти...
                  влюбено милват,
                  прегръщат...
                  ах...
                  как само прегръщат...
                  топло
                  любящо...
                  и гърдите
                  напъпили
                  в шепи
                  от нежност
                  тихо проплакват...

                  душата ти...
                  щедро и силно
                  обичаща...
                  ах...
                  как само обича...
                  красиво
                  до болка
                  безпаметно
                  в мене
                  проникнала...
                  за вярност
                  бяла клетва изрича...

                                            

                                             МУЗИКА>>> Chris Spheeris - Eros

 

 

© Магдалена Костадинова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??