May 14, 2007, 9:44 AM

Обично 

  Poetry
522 0 3
Искам времето да грабна,
да го скрия вътре в мен.
Пътищата извървяни
да складирам ден по ден.
Да се върна отдалече -
откъдето не боли,
че е време, време вече
в мен живот да се роди!
Да рисува вятър сприхав
по лицето ми следи!
Слънчеви лъчи да дишат
в заблестелите очи!
Като малка маргаритка
да разпервам бели длани
и да пия, пия обич
и отново да съм жадна!

© Катя All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??