Dec 26, 2009, 4:45 PM

Обречен 

  Poetry » Love
804 0 1


Обречен


 

Вечно ще те търся във нощта,

                               след тебе неотклонно аз ще скитам,                              

след твоята изгубена душа

ще бродя. Вечно. Без да питам.


 

Една врана навред ти ще срещаш.

Тя с писък ще прогонва деня,

ще изкълвава звездите нощни

и край теб ще оставя тъмнина.


 

С коса твоите надежди ще взема,

не ще остане и искричка една.

Докато си жив, тя ще те преследва -

една безнадеждно влюбена жена.


 

И някога, когато се обърнеш,

то знай, че аз ще те следя,

ще ме молиш, но не ще върнеш

във мен отново любовта.

 


© Мирела Шопова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Харесва ми Казах ти аз, че трябва да пишем готическа поезия Чакам нещо още по-мрачно, следващия път
Random works
: ??:??