Ще ме носиш до края,
твоят ключ съм за Рая,
късно е вече - отърване няма,
осъден без право-замяна!
Крива-права, зла или бяла,
гневна стихия, помитаща лава,
удар под кръста, нежна милувка,
сладка болка и отровна целувка;
Дните съдбовни, нощи омайни,
гола-греховна, облечена в тайни,
към залеза вечен ръка за ръка,
ти си обречен, с тебе вървя!
08,10,2019
© П Антонова All rights reserved.