Feb 9, 2021, 6:18 PM

Обречена душа 

  Poetry » Love
383 0 2

Откраднато сърце, а така боли, 
а болката изгаряща убива, 
сълзи текат дори от пресъхнали очи,
душата ти крещи, 
но и тя не е вече твоя –
обречена душа на любовта...
 

© МД All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??