Oct 2, 2010, 12:19 AM

Обречени 

  Poetry » Love
612 0 3

Обречени

 

Обречени са нашите души

да бъдат вечно в дните споделени

а вятърът от чувства да шепти

във клоните любовни... преродени

 

Обречен съм... със милите черти

да бъда аз до края на мечтите

да виждам най-красивите очи

лекуващи... от болката на дните

 

Обречена си... заедно със мен

да минеш през красивите години

и да превръщаш трудния ни ден

в бленуваната приказна градина

 

Обречени сме... с тебе да вървим

по пътя ни без край и без начало

и там във времето да сътворим

вълшебна приказка във нежно бяло...

© Чавдар All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??