Jan 31, 2015, 2:27 PM

Обръщение към "поета" 

  Poetry » Civilian
430 1 4

ОБРЪЩЕНИЕ КЪМ "ПОЕТА"

 

Ако откраднеш чуждо произведние
и най-отдолу нагло се подпишеш,
ти ще изгубиш всяко уважение!
Как ще живееш? Как ще дишаш?


Ако откраднеш чуждо вдъхновение,
в което няма лично твой живец,
всеки ще те сочи с отвращение,
защото не поет си, а крадец!
30. 01. 2015 г.
Русе

© Румен Ченков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??