Jul 3, 2010, 6:30 PM

Обстоятелства 

  Poetry » White poetry
677 0 6

 

 

 

 

 

в полунощ

ще запомня завинаги времето

и ще се сбъдна съвсем

в единствената нощ

цяла

 

ще си пея Гершуин

на разсъмване

в паралелна тоналност

без глас

 

и ще знам

как докрай ще горчи

да рисувам деня

ненавременно

и без начало

 

 

 

 

 

http://www.youtube.com/watch?v=m8NMDEsKejA

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Геновева Христова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??