3.07.2010 г., 18:30 ч.

Обстоятелства 

  Поезия » Бели стихове
678 0 6

 

 

 

 

 

в полунощ

ще запомня завинаги времето

и ще се сбъдна съвсем

в единствената нощ

цяла

 

ще си пея Гершуин

на разсъмване

в паралелна тоналност

без глас

 

и ще знам

как докрай ще горчи

да рисувам деня

ненавременно

и без начало

 

 

 

 

 

http://www.youtube.com/watch?v=m8NMDEsKejA

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Геновева Христова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??