Feb 10, 2011, 4:13 PM

Обвързани 

  Poetry » Love
542 0 4

Ако ти си небето, то аз съм луната.

Ако ти си морето, то аз съм брегът.

Ако ти си животът, то аз съм съдбата.

Ако ти си дърво, то аз съм плодът.

 

Проумей, че съм свързана с тебе!

Ти си моята едничка любов.

И е мъчително да сме разделени.

Както е мрачен без слънце денят.

© Мануела Бъчварова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??