Aug 1, 2010, 12:06 AM

Обяд за самотници 

  Poetry » Love
1256 0 13

                         Обяд за самотници

 

 

Това е само

едно желание.

Като добавим

на вкус

         разстояние,

2-3 предразсъдъка,

1-2 лъжи,

5-6 раздели,

         разрязани

                   на две,

твоите и моите

         страхове

                  (цели),

става чудесен

         обяд

               за самотници

в една

         пуста

            уморена

                 неделя.

© Донка Калчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??