Jan 7, 2024, 6:02 AM  

Обява във caйт за запознанства 

  Poetry » Humour
230 1 0

Животът ми е сив като угарка,

напъхана в изтърkaн пепелник.

И търся да намеря нови шарки

по мода от последен вик.

 

Животът ми е чист като аптека,

но някак отегчава ме реда.

Аз тръгвам по-погрешната пътека

да отkpия вярната следа.

 

Дали пък щастието ще намеря

когато променя аз своя вид?

...............

- Купувам сексапилни жартиери

в дирене на готин индивид.

 

https://m.youtube.com/watch?v=7PCkvCPvDXk

 

© Таня Гулериа All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??