Nov 2, 2018, 2:39 PM

Объркано стихотворение 

  Poetry » Love
576 0 1

 

 

Объркано стихотворение

 

Заченах песен в края на октомври,
помолих се да няма ветрове,
след всички ваши лицемерни норми
едва ли ще поникнат дъждове.

 

През пъстрите полета на септември,
едва достигам летвата в студа,
нима на запад вече е декември,
къде съм тръгнала сама в снега?

 

Поникнаха цветята ми през юни,
макар навън светът да е суров,
дали е неизбежно да се случи
една изпепеляваща ЛЮБОВ? 

© Жулиета Великова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??