Sep 10, 2008, 2:51 PM

Очакване 

  Poetry
541 0 2

Студена е тревата,

чака слънцето,

което в миг да отрази.

Затоплена в лъчите му

тя вярва в топлината,

сред която

да се прероди.

Очаква цвят

и жизненост

да бликнат

в многобройните стъбла.

Отваря сетивата си

разтваря се -

разголена,

целувка чака,

но дали ще дойде тя?

© Иван Проданов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Така го описваш ,та чак ми се прииска да съм една тревица ,изпълнена с очакване!Поздрави, страхотен стих!
  • Със сигурност ще дойде.
Random works
: ??:??