Oct 25, 2016, 3:34 PM

Очакване 

  Poetry » Love
515 0 0

Дали понякога ми липсваш не зная, питаш ли се това?
Когато бавно крача, наново под  дъжда
и с бавни, тихи крачки минавам, покрай онова кафе,

стъпвам в локвите и бързам, уж съм добре…
Проснала ръка настрани, ловя капки със затворени очи.
Тайно надявайки се, тази ръка да стане ведно с твоята.
Изведнъж от нищото да се засмееш и да ме грабнеш на ръце,

и с пейзажа дъждовен да се слеем, да станем от капки на море.

© Глория Ангелова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??