Jun 16, 2017, 11:06 AM

Очакване 

  Poetry » Love
474 2 7

Аз вече чакам само полунощ,
когато идва нова дата.
Денят без теб е скучен. Лош.
Най-хубавото. Безвъзвратен.
И после следващ. Нов и друг.
Стрелките на часовника се гонят.
Броя ги часовете, като луд,
до миг, за който Господа се моля..
Да бъда с теб. И ти да ме обичаш,
да те обичам аз във нелюбовен свят.
Живота е на нищо толкоз заприличал –
един такъв банален. И без цвят.
А двамата със теб ще украсим,
една самотна мъничка планета,
в която от любов ще се роди,
най-чаканото слънце. За да свети...

 

Данаил Антонов
Danny Diester
Diester's Poetry
06.06.2017

© Данаил Антонов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??