Jan 18, 2007, 3:00 PM

Очакване 

  Poetry
840 1 4
Уморих се да се грея
на това ръждясало слънце,
да предъвквам сухия залък,
да пия вино от киселици.
Уморих се да мъждукам,
да чакам
животът ми да бъде взривен
        от бъдещи събития.
Да ме подминава денят,
а нощта да ме потупва
   снизходително по рамото.
Да ми се хили насреща тишината,
а часовникът да вири нос
и да ми показва
     минути и часове,
през които всичко е едно и също.
Уморих се да чакам
    НЕЩО да се случи...

© Нели Вангелова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??