Apr 23, 2013, 12:39 PM

Очи 

  Poetry » Love
699 0 1

Да потъна в топлото 

на очите ти искам.

Да се удавя 

в тяхната доброта.

Да изплувам,

от твоята любов спасена!

Та дори и да си останеш 

само мечта...

Да потъна в топлото 

на очите ти искам!

Моя нежна, далечна мечта,

искам само...

© Линна-Виделина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??