Nov 18, 2006, 1:13 PM

Очите на дъгата 

  Poetry
533 0 3
Eyes of Rainbow Очите на дъгата Намерих ключа за северния вятър – да дойде да превземе света ми със снега. Забравих си крилете, на кея, а фара срещу нас – утихнали са под очите на дъгата, а вечерта... След тази нощ със знаци за мистерия – тръпнещи сме двама в съкровени мечти. И няма счупена цветна хармония... Във дъгата искрят твоите мили очи. Ти прости за копнежа, цветно да е поисках и толкова земно – шепот, стопляне, магия, докосване шеметно, стопяващо искрите. В крилете на кея дъгата копнях да открия. И сега сме двамата отвъд нощта и самотата. Под очите на дъгата танцува вихрено вятър.

© Мери Попинз All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??