Sep 27, 2011, 3:12 PM

Очите на София 

  Poetry » Love
807 1 12

Оглеждам се на София в очите –

замислени, обърнати към мен!...

Тя сякаш иска нещо да ме пита,

но бързо свежда поглед уморен!

 

И в погледа ù стапят се звездите!

А нейната неонова душа

лети върху крилата на Орлите

сред писъка на шумни возила!

 

Посреща ме пак София – красива,

все тъй грижовна, както е била!

Но ти във този миг си най-щастлива...

защото се завръщам у дома!

© МАРИАН КРЪСТЕВ All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??