Nov 23, 2011, 4:52 PM

Очите ти 

  Poetry » Love
691 0 2

Очите ти са онова - неизвестното,

те са мили и прекрасни.

Очите ти са онова - приветното,

те са красиви и опасни.

 

Омагьосват всеки с необятна светлина,

карат всеки да се влюбва в тях.

Могат да преоткрият любовта

и да, аз се влюбих точно в тях.

 

Очите ти ме прелъстиха,

влюбена съм вече аз.

Всичко в мен плениха,

а дано да има щастие за нас.

 

Мечтая за твоите очи,

да ме гледат с поглед плах.

Да ме изпепеляват и боли,

но си заслужава заради тях.

 

Такава красота излъчват те,

изпепеляваща докрай.

Искам да са мои те

и да ги обичам до безкрай.

 

Искам да ги видя  и да усетя как горят.

Но пак мечтая, както някога преди, дълбоко наранена.

Остана само разочарованието пак

и една любов несподелена!

 

© Иваничка Петкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Няма по лошо от несподелената любов!Но ти си силна и ще се справиш!Харесах!Поздрав!
  • Лошо любов несподелена !Действай по въпроса!Поздрав!Харесах!
Random works
: ??:??