Oct 15, 2013, 8:32 PM

Очите ти 

  Poetry » Love
683 1 2

Очите ти – два извора дълбоки,
изгубени вселенски необятия,
реки, струящи в четири посоки -
разкъсващо душата ми разпятие.

Очите ти - съдбовни водопади,
от чувствата ми огнени стремления,
запалени със нежност живи клади,
в които да горя до неспасение.

Очите ти – заченали сълзица
от мъжките ми лед топящи погледи,
събудени за обич чудни птици -
във миглени криле стаили полети.

В очите ти - напълно ослепявам,
за да прогледна в друго измерение,
където аурично те създава
миг бащино и майчино нетление...

© Михаил Цветански All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??