Feb 23, 2024, 7:34 AM

Очите ти душата ми ще зърнат 

  Poetry » Love, Strict forms
258 6 10

Не, няма всеки ден да ти досаждам

с любовно откровените писма.

По гълъбче не ще ти ги изпращам.

Разбирам, искаш днес да си сама.

 

И не че аз за теб съм спрял да пиша.

Писмата си в тетрадка съхранявам.

От редовете словото ми диша -

чрез обичта си нищо не спестявам.

 

Когато умори се самотата

и в моята любов повярваш пак -

с най- ярка светлина от небесата

лъчите твои нека бъдат знак.

 

В роман писмата ми ще се превърнат,

очите ти душата ми ще зърнат.

© Асенчо Грудев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??