Mar 19, 2009, 5:59 PM

Очите твои не затваряй завинаги... 

  Poetry » Love
741 0 7

                                                                                Посветено на И. М. Иванов <3


Очите твои не затваряй завинаги,
не и преди аз да го сторя.
За твоята обич няма заместници,
дори и смъртта ще пребориш.

За мен си дъга следдъждовна,
красиш със усмивка деня ми.
Ти пустиня си, а аз съм бездомник
и заспивам сладко в голите дюни.

За мен си пристан животоспасяващ,
път през огъня, водещ към Рая.
Ти океан си, а аз съм удавник,
щастлива, че с теб ще е края.

Очите твои не затваряй завинаги,
не и преди аз да го сторя.
Ще сме рамо до рамо и съдбата
заедно ще я преборим!

© something else All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??