Nov 30, 2007, 5:40 PM

Ода за диска 

  Poetry » Love
618 0 2

Ти срещна ме не с цвете,

а със диск в ръцете,

Принце мой.

И влезе като слънчев лъч

във моите покои.

Подарък дискът беше

и шепа сребърници ти не щеше.

Усмихна се

и ме целуна по косите...

О, миг, постой!

......

И тъй се запечата

тази наша среща.

Сърцето предусеща,

че след таз любовна среща

по друг път ще тръгне той!

 

© Весела Славова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Много красиво стихотворение!
    Радваш ме, Веселка. С обич.
  • Ех, че сладко...някак си различно, но към положително...
    Поздрав за твоята ода!
Random works
: ??:??